Kontakta oss: 0733-223 223

Instagram
Twitter

Livet är som en shoppingtur! Vad står det på din komihåglapp?

Lösningen av livets rebus, svaret på frågan om vad vi vill och kan, kanaliserar kraft och kompetens.
Att tänka på vad man inte vill och inte kan, är ungefär som att gå till affären med en komihåglapp, på vilken man antecknat allt man inte ska köpa. Listan kanske hjälper dig att undvika onödiga impulsköp, men du kommer fortfarande inte ha en aning om vad du ska lägga i din korg.
Enda chansen att få med sig något tillfredsställande hem, är att man innan shoppingturen tänker igenom vad man faktiskt vill och kan handla. Skriver man en tydlig komihåglapp, är förutsättningarna dessutom goda att turen till affären kommer ge korgen full med önskade livsinslag. Har man sedan hjärnsläpps-tendenser, vilket vid ”ett” tillfälle hänt mig personligen, kan det kompenseras med någon extra titt på lappen. Det låter naturligt vad gäller en runda till affären, men är märkligt nog inte lika självklart för livet i sin helhet. Men livet är som en shopping tur, för att det ska bli bra, behöver man veta vad man vill och vad man kan få med sig hem.

Skriv en komihåglapp för livet!
Alla har vi förhoppningar om vad livet ska leda till. Skriv ner det på en komihåglapp och sannolikheten för att du får det du drömmer om ökar dramatiskt.
Livets komihåglapp må vara mer komplicerad att skriva än din vanliga shoppinglista, men kräver knappast en specialistutbildning. Visst, det räcker kanske inte med några substantiv i en kolumn, men tillför några verb och ett par adjektiv, och listan blir till ett effektivt verktyg, som leder mot det vi önskar att livet ska föra med sig.
Vad? Jo det där jobbet… Var? I min favoritstad… Hur? Jo genom att jag… Varför? Jo för att det kommer bli så spännande… När? Förhoppnings vis då…

Zlatans guldbollar är resultatet av en medvetenhet i svaret på sin unika livsrebus. Sedan han var liten har han varje dag gjort det han vill och det han kan, spelat fotboll. Väl i en match så vet han att han vill få in bollen i målet. Utifrån att han vet vad han kan, gör han bedömningen om det är möjligt för honom själv, eller om det är bättre att passa bollen till någon annan, som kan trycka in den i målet.
Att man har konkreta önskemål och en god självinsikt kommer vara avgörande för om man kan tillvarata de guldlägen som bjuds genom livet. Håller du ditt sinne trimmat på vad du vill, och uppdaterat på vad du kan, har du riktigt god chans att slå till med precision i just det rätta läget. Varför inte satsa på hattrick?