Kontakta oss: 0733-223 223

Instagram
Twitter

Föreläsare

Joel Sjövall

 

Joel Sjövall är en kreativ och inspirerande talare Elevrådsutbildningsom med känsla för humor vinner sina lyssnares uppmärksamhet. Hans mål är att vara med och skapa goda förutsättningar för elevinflytande samt ge skjuts åt värdegrunden i Sveriges skolor. Efter att ha utbildat elevråd och föreläst på skolor över hela Sverige men också för ungdomar i flertalet andra länder som Rumänien, Norge och Equador, har han intressanta infallsvinklar och många spännande exempel att dela.
Joel har tre års utbildning inom etik, ledarskap och religionsvetenskap.
Med fyra års anställning i skola och 8 års engagemang via Visionsfabriken, känner han skolvärlden såväl inifrån som utifrån.

Joel brinner särskilt för att stärka självkänslan hos barn och ungdomar. Han vill få dem att våga tro på sina drömmar och att ta hand om sig själva och människor i sin närhet. Han önskar att få se detta bli en verklighet i varje barn och ungdoms vardag.

Sedan tre år tillbaka författar Joel årligen tio krönikor. De tidigare så spännande föreläsningsberättelserna beskrivs nu också i text och bild i de uppskattade inspirationsbreven.
Kontinuerlig kompetensutveckling i skolan är viktigt. Visionsfabriken vill med krönikorna vara en del av detta. Det är ett sätt för oss att investera i skolvärlden både idag och för framtiden.

För doser med inspiration, följ Joel på Twitter