29/3 – 22 Blekinge läns tidning –

”Genom elevskyddsombud ska alla kommunala skolor i Karlskrona kommun nu bli bättre på att ta del av ungdomarnas tankar när det gäller skolmiljön. Och ungdomarna själva är fast beslutna att göra skolan till en bättre plats.
Under tisdagen gick startskottet till Karlskrona kommuns stora satsning på att få in mer elevröster i alla beslut som tas i skolvärlden – och genom elevskyddsombud…”

Länk till Karlskrona kommuns eget reportage: https://www.karlskrona.se/nyheter-karlskrona-kommun/elever-utbildas-i-att-paverka-sin-egen-arbetsmiljo/

Under två dagar med utbildning av elevskyddsombud djupdök vi med eleverna i alla aktuella styrdokument, tog de första stegen i analysarbete och systematisk arbetsmiljöarbete. Eleverna bjöd till med en positiv inställning och ett härligt engagemang. Vi önskar ett stort lycka till med ert viktiga elevskyddsombudsarbete. /Visionsfabriken

Information om Visionsfabrikens elevskyddsombudsutibldningUtbildning för elevskyddsombud
Utbildning av elevskyddsombud